Drawing Gallery

I dedicated this post for my beloved younger brother who is more talented than me in art, but too lazy to make his own blog.

Honestly, I wanted to make his own blog, but I cancelled it at the last minute. Not only because it is more complicated, but I also don’t really know what he wants. I wish he could make his own blog, with his own drawing, separated by his own thinking of category and tags. Yeah, it should be what he wanted to be. But for now, I don’t mind to make a post and I hope it could be a breakthrough.

6 responses to this post.

  1. ih iya bikin blog sendiri buat mejengin ini seruuu pastinya. Atau masuk di IG aja, gitu? Kalo isinya emang gambar semua,. Eh tapi seru an di bloglah, kalo ada ceirta tiap gambar dan ada yng mau komen

    Reply

    • Posted by Hicha Aquino on September 19, 2013 at 8:50 am

      Iya ni mbak, tapi dianya sampai sekarang ga bikin2, masih mikirin mending dibikin di mana ceunah. Padahal kalau aja saya yg pinter gambar, ini blog udah ga geje lagi dah kayaknya. hihihi…

      Reply

  2. Posted by arditafanisa on September 17, 2013 at 12:54 pm

    keren gitu gambar2nyaaa
    m(_ _)m

    Reply

  3. bagusan aji buat akun di deviant.art aja kak🙂

    Reply

  4. […] problem. Dari kecil saya suka bersenandung, atau nyanyi-nyanyi sendiri, sih. Tapi, berbeda dengan adik saya, jiwa seni saya cekak dan nggak terasah sama sekali, ya suara saya off-beat dan off-tempo selalu. […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: